O nama   | Knjiga utisaka  | Česta pitanja  | Reklamni prostor  | Oglasi na e-mail  | Korisni linkovi  | Kontakt                                         Prijava  |Registracija
Pomoć ...
Reklama
Prozori

U ovom delu dat vam je detaljan opis željenog proizvoda.
Proizvodi su postavljeni od strane oglašivača i sami oglašivači odgovaraju za tačnost i ažuriranje istih.

Opšte informacije
Grupa: Gradjevinska stolarija
Vrsta: Prozori
Tip: Prozori: drveni, aluminijumski, PVC
Cena din: Dogovor
Cena eur: Dogovor
Način plaćanja: Avansno
Region: Vojvodina
Stanje: Novo
Dopremanje: /
Dodatni detalji
Zamena: /
Stanje: Novo
Lice: Pravno lice
Garancija: /
Oštećenja: /
Poreklo: /
Atest: /
Ugradnja: /
Jedinica mere: kom
Objavljen: 02. Jul 2014.
Galerija slika
Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   
Adresa:
Primorska 88, Novi Sad
E-mail: office@enterijer-jankovic.co.rs
Telefon: +381 (0)21 6897 600
Web: www.enterijer-jankovic.co.rs
Fax: +381 (0)21 6 301 545
Opis
Prozori ispunjavaju svaki prozor prirodnom svetlošću i svežim vazduhom, a čoveku daju mogućnost da iz doma posmatra okuženje.

Osnovna funkcija ovog vida građevinske stolarije jeste da omoguće prijatnu atmosferu unutrašnjeg prostora, osvetljenog prirodnim svetlom i zaštićenog od spoljašnjih uticaja. Možda zvuči jednostavno, ali je činjenica da izrada prozora zahteva specifična znanja, veštine i iskustvo. Podatak da u proseku oko 25% energije unutar zgrada odlazi kroz vrata i prozore, dokaz je značaja njihovih tehničkih performansi. Kada se tome doda i njihova važna estetska funkcija, Vaša odluka o izboru adekvatnog prozora postaje malo teža. Sa Enterijerom Janković možete da uštedite vreme, jer Vam mi možemo pomoći u projektovanju prozora koji će svojim performansama odgovoriti na uslove prostora u koji se ugrađuju, a svojim dizajnom na Vaše želje.

Osnovno opredeljenje Enterijera Janković su drveni i drvo-aluminijumski prozori, kao i njihove modifikacije kao što je npr. aluminijumski prozor sa drvenom oblogom sa unutrašnje strane. Ipak, naš respekt za različite stilove, ukuse i mišljenja stoji ispred svega. Zbog toga, mi smo u mogućnosti da Vam u sklopu projekta opremanja Vašeg prostora ponudimo i sve druge vrste prozora, u skladu sa Vašim željama.

Tehnički aspekt

Enterijer Janković prozore izrađuje od lameliranog drveta, u sistemima IV68, IV78 i IV90. Drvo koje se koristi za izradu laminata je veštački sušeno i kondicionirano na relativnu vlažnost 10%-12%. Lica su od jednog komada drveta, a unutrašnji delovi su dužinski nastavljani. Ovakvom izradom, drvo je maksimalno umireno i time su sprečene deformacije.
Karakteristike stakla predlažemo u skladu sa karakteristikama objekta. Pravilnim izborom vrste stakla kao i debljine rama prozora, postižu se različita energetska efikasnost, zvučna izolacija i druge karakteristike prozora. Okov koji predlažemo je najkvalitetniji okov vrhunskih svetskih proizvođača. Završnu obradu prozora radimo po proceduri koja obezbeđuje dugogodišnju zaštitu drveta.

Drveni prozori

Drveni prozori obogaćuju prostoriju, daju joj toplotu i eleganciju. Osim što imaju dobar vizuelni efekat, takođe poseduju i odlična tehnička svojstva. Veoma su dobar izolant i kondenzaciju svode na minimum. Drveni prozori su u upotrebi od pamtiveka i možete biti sigurni u njihovu dugovečnost uz adekvatno i redovno održavanje. Drveni elementi građevinske stolarije se često povezuju sa klasičnim stilom enterijera. Međutim, moderna arhitektura nam pruža toliko mugućnosti, a Enterijer Janković neograničen izbor dizajna, oblika i boja drvenih prozora, da je moguće uklopiti ih u najrazličitije stilove Vašeg enterijera. Pri tom, ni u jednom momentu ne treba zaboraviti sve kvalitete i prednosti drveta, kao materijala koje daruje priroda.

Drvo-aluminijumski prozori

Idealna kombinacija prirodne lepote drveta i sjajnih tehničkih karakteristika aluminijuma koje štite prozor od vremena i starenja. To praktično znači da smo od svega uzeli najbolje i udružili u jedno – drvo-aluminijumski prozor. Draž je u tome da i dalje možete da uživate u toplini i prijatnosti drvenog prozora iz unutrašnjosti prostora, a da sa druge strane, ne morate da se brinete oko čestih održavanja prozora. Drvo-aluminijumski prozori su topli i prirodni iznutra, gde ne postoji potreba da se mnogo brinemo oko uticaja vremenskih uslova. S druge strane, aluminijum na spoljašnjoj strani, štiti drvo od vremenskih uticaja, čime je obezbeđena višedecenijska zaštita, funkcionisanje i besprekoran izgled prozora, bez potrebe za novim bojenjem. Aluminijumski deo prozora je moguće plastificirati bojama po RAL karti ili bojama koje imitiraju boju i strukturu drveta.

Reklama
Specijalna ponuda