O nama   | Knjiga utisaka  | Česta pitanja  | Reklamni prostor  | Oglasi na e-mail  | Korisni linkovi  | Kontakt                                         Prijava  |Registracija
Pomoć ...
Reklama
Top ponuđači
  • InterGlas
  • Gradnja Stil
  • Evercrete
  • Acme Light
  • Stans Painting
  • Nantes
  • Gradjevinar
Reklama
Kompanija: TESLINO JEDINSTVO
Adresa: Fruskogorska 76, Novi Banovci
E-mail: ostojar@ptt.rs
Web: www.teslinojedinstvo.co.rs
Telefon: 022/340-325
Mobilni: 069/708-275
Mobilni 2: 064/202-4828
Prodajna mesta:
/
Opis kompanije:
PLAN ODRŽAVANJA KONGRESA I UMREŽAVANJE PRONALAZAČA SRBIJE SA DIJASPOROM

Pronalazači su blago Srbije, za širenje naučne i tehničke kulture naroda i ostvarivanje ljudskih prava u tom smislu. PRONALAZAČI SU NAJBOLJI I JEDINI PRAVI POSLODAVCI

Poštovani pronalazači, talenti , naučnici i prijatelji kreativnih stvaraoca,

Naučna i tehnička kultura je osnov svih kultura i radi toga, pronalazači u Srbiji treba da se umreže , udruže u jedinstvenu organizaciju , koja će delovati na celoj teritoriji Republike Srbije i umrežiti se sa našom dijasporom iz celog sveta , kao mnoge evropske države,a radi inovativnog privrednog razvoja i zapošljavanja naše omladine. Radi toga vas molimo da podržite ovaj ANTIKRIZNI program INOVATIVNOG PRIVREDNOG RAZVOJA i umrežavanja pronalazača SRBIJE I DIJASPORE.
Unija pronalazača Srbije i dijaspore” Teslino jedinstvo” predlaže da zajedničkim snagama napravimo efektivne zakone o patentima u Repulici Srbiji, koji će obezbediti :
1. da pronalazač , izumitelj bezuslovno dobije novčana srestva za izradu prototipa prijavljenog pronalaska u roku od 90 dana od dana prijavljivanja i da to bude transparentno ,a radi zapošljavanja naših građana širom Srbije kao i povratnika iz dijaspore,
2. da prijava bude bez plaćanja takse sve dok pronalazak ne uđe u proizvodnju,
3. da pronalazači u Srbiji i iz dijaspore imaju ista prava , kao i investitori za subvencije pri zapošljavanju radnika na svojim pronalascima, jer pronalazač investira najvažnije ,a to je znanje .
4. da na izložbama patenata i sajmu, bude jedinstven besplatan prostor za sve pronalazače iz Srbije i dijaspore sa jedinstvenim simbolima bilo da su u Rusiji ili nekoj drugoj državi sveta i da se njihova prava izjednače sa sportistima , a da pronalazači imaju prava na nacionalnu penziju , kao i drugi zaslužni građani , koji su dali svoj doprinis nacionalnom prosperitetu države Srbije.
5. da memorandum bude u stilu znaka Srbije , Nikole Tesle i kugle zemaljske, i da se primenjuje u svim regionalnim jedinicama na celoj teritoriji Srbije. Da diplome , zahvalnice i medalje budu stilske 6. da država opredeli novčana srestva iz budžeta obavezno za svaku godinu, jer patent u proizvodnji otvara radna mesta, podržava brak, , posetu crkviI podstiče rađanje i puni budžet Srbije.
7. da osnujemo kancelariju na ministarskom nivou za pronalazače i 5 god. oslobodimo od poreza , na dobit i tako ostvarimo doprinos države od početke proizvodnje jer pronalazak ide ispred nauke sve dok se ne dokaže, pri čemu će prioritet biti uvođenje patenata u privredni razvoj Srbije, i tako ćemo smanjiti odliv mozgova iz naše Srbije.Da bi ostvarili svoja ljudska i građanska prava potrebno je održati Prvi kongres Unije pronalazača Srbije i dijaspore „ Teslino jedinstvo” , jer je svetski naučnik , naš čovek Tesla zaslužio i zadužuje nas da postoji umreženo jedinstvo pronalazača, naučnika i drugih kreativnih stvaraoca u Srbiji i dijaspori. Poštovani pronalazači i prijatelji , molimo vas da podržite potrebu za održavanjem prvog kongresa pronalazača, da bi razvijali Srbiju i naše patente stavili na tržište odnosno u proizvodnju , pri čemu će država Srbija i svi mi zajednički dati svoj puni doprinos otvaranju novih radnih mesta za građane NAŠE LEPE DOMOMOVINE SRBIJE .
Autor članka Ostoja Rajić
Usluge:
/

Ocenite oglašivača

Srednja ocena: 1 (1-5)
(1 glas-ova)

Protočni bojler za tuširanje
Cena:  4990.00  din / 43.39  eur
Tip:  Bojleri
Poreklo materijala: /
Dopremanje: /
Region:  Vojvodina
Opis:   Protočni bojler za tuširanje ...
Niskomontažni protočni bojler
Cena:  4390.00  din / 38.17  eur
Tip:  Bojleri
Poreklo materijala: /
Dopremanje: /
Region:  Vojvodina
Opis:   Niskomontažni protočni bojler ...
Protočni bojler za kafiće i restorane
Cena:  7900.00  din / 68.70  eur
Tip:  Bojleri
Poreklo materijala: /
Dopremanje: /
Region:  Vojvodina
Opis:   Protočni bojler za kafiće i restorane ...
Protočni bojler
Cena:  3990.00  din / 34.70  eur
Tip:  Bojleri
Poreklo materijala: /
Dopremanje: /
Region:  Vojvodina
Opis:   može i jednoručna slavina ...
      Stranice:     1
Reklama
Specijalna ponuda