O nama   | Knjiga utisaka  | Česta pitanja  | Reklamni prostor  | Oglasi na e-mail  | Korisni linkovi  | Kontakt                                         Prijava  |Registracija

 
Najnovije
Počela gradnja kompleksa „36" u Zrenjaninu
Novosadska kompanija Home Interpoint, čiji se osnivači bave investicijama u građevinarstvu još od 1999. godine, u zrenjaninskoj Ulici Tihomira Ostojića 36 gradi stambeno-poslovni kompleks „36". Ovaj objekat imaće 88 visokokvalitetnih stanova i dva poslovna prostora u dve lamele.
Kompleks se gradi na parceli površine 1.180m², a neto površina objekta biće 4.812 kvadrata. Dva lokala zauzimaju 750 kvadratnih metara, dok je za stanove predviđeno 3.548m². Spratnost budućeg objekta je P+4+PS sa stanovima različitih struktura - od garsonjera površine 27,7m², pa do petosobnih stanova od 105 kvadrata. Parking, na ukupno 102 parking mesta, biće besplatan.
Iz ove kompanije za eKapiju kažu da se „objekat nalazi u najlepšem delu Bagljaša. Obezbeđeno je parkiranje za svaki stan. Zeleno okruženje sa parkom, igralištem za decu, školama i pijacom u blizini daju jedinstvene uslove u Zrenjaninu za udoban, lep i miran život".
Objekat je trenutno u fazi podizanja betonske skeletne konstrukcije koja će biti završena do 1. oktobra ove godine, a završetak radova predviđen je za kraj 2018. godine.
Gradi se po najsavremenijim standardima uključujući koncept „zelene gradnje" sa prirodnim materijalima, visokom energetskom efikasnošću i toplotnom pumpom sa sistemom klimatizacije 5. generacije.
Kada su kupci u pitanju, generalni manadžer kompanije Home Interpoint Mladen Pavlovski za eKapiju kaže da ciljaju na različite profile kupaca - od mladih bračnih parova, preko dijaspore, do kupaca koji planiraju izdavanje i drugih.
Datum: 19.06.2017.        Izvor: eKapija