O nama   | Knjiga utisaka  | Česta pitanja  | Reklamni prostor  | Oglasi na e-mail  | Korisni linkovi  | Kontakt                                         Prijava  |Registracija

 
Najnovije
Spajanje Koridora i Puteva Srbije u januaru
Poptredsednica vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović najavila je danas da će u januaru, posle mesec dana prolongiranja, doći do spajanja preduzeća Koridori i Putevi Srbije.
Ona je ocenila da je do kašnjenja došlo zbog preduzeća Koridori čiji predstavnici su prema spajanju bili "najblaže rečno uzdržani", istakavši da takvo ponašanje sigurno neće biti moguće u 2015.
Mihajlović je za TV B92 istakla i da je spajanja ta dve preduzeća veoma bitno s obzirom da je tekuća godina nove gradnje i investicija u građevinarstvu. "Sasvim je sigurno da u 2015. ne može da se desi da donesemo odluku da se spoje Putevi Srbije i Koridori i da se ta odluka prolongira mesec dana... I ta dva preduzeća će se spojiti u januaru", rekla je Mihajlović.
Ona smatra da je poslovodstvo Koridora "najblaže rečno bilo uzdržano i da nekako nisu bili raspoloženi da uđu u taj proces".
Prema njenim rečima, nadležni iz Koridora su bili previše opušteni a "to je stvar koja više ne može da se ponovi i to će se završiti sada u januaru". "Ne želim da se to ponovi u 2015.godini da ne budemo dovoljno efikasni u određenim odlukama... a s druge strane prošla godina mi je bila baza da bi u 2015. mogla s vama da razgovram o novim investicijama", navela je Mihajlović.
Potpredsednica vlade ocenila je danas da je bolje izvršiti rekonstrukciju vlade ukoliko to može da dovede do boljeg rada, nego čekati "neki period".
Mihajlović je, uz napomenu da je rekonstrukcija vlade pozitivna stvar, navela da je njen stav, što se tiče rekonstrukcija da ih treba uraditi ukoliko će dovesti do boljih rezultata.
"Uvek mogu da kažem sve što mislim, dakle svom premijeru ali i svom predsedniku stranke... i mislim da to nije pitanje da li ste vi nečiji igrač nego da li imate svoj stav", rekla je Mihajalović, koja je i potpredsednica SNS.
Ona je naglasila i da je "bolje da svi uvek imaju svoj stav, da sedimo i zajedno donosimo određene odluke", napomenuvši da ona funkcioniše i radi s premijerom.
Datum: 08.01.2015.        Izvor: Tanjug