O nama   | Knjiga utisaka  | Česta pitanja  | Reklamni prostor  | Oglasi na e-mail  | Korisni linkovi  | Kontakt                                         Prijava  |Registracija

 
Najnovije
Noviteti na građevinskom tržištu predstavljeni na poslovnom skupu na Srebrnom jezeru
SRMA group, lider na domaćem tržištu u prodaji građevinskog materijala, organizovao je povodom proširenja grupe i pripajanja novih članova veliki poslovni skup na Srebrnom jezeru. Na skupu je učestvovalo oko 200 poslovnih partnera i saradnika SRMA group.
Na skupu je, između ostalog, najavljeno nekoliko važnih događaja: završetak isporuke građevinskog materijala za izgradnju kuća za 104 porodice koje su izbegle iz ratom pogođenih oblasti Hrvatske i Bosne i Hercegovine, završetak procesa pripajanja Srma grupi firmi Colonia sistem iz Vranja i Tadić Balkan iz Šapca, otvaranje novog distributivnog i maloprodajnog centra u Nišu u kome će već na početku rada posao dobiti 12 stanovnika grada Niša. Takođe, na skupu je objavljen i završetak humanitarne akcije u kojoj je SRMA donirala građevinski materijal za kompletnu sanaciju požarom zahvaćenog stana porodice Mladenović iz Kraljeva čija su sva tri člana nezaposlena.
Skup je otvorio Sava Latinović, predsednik Upravnog odbora, a planove i dalju strategiju predstavio je Dragoljub Prijić, generalni direktor SRMA grupe.
Pored daljeg razvoja distribucije i maloprodajnih objekata i razvoja inženjeringa koji su deo strategije kompanije, posebna pažnja je posvećena i daljem poboljšanju distribucije, i u tom segmentu SRMA group najavila je uvođenje jedinstvene novine na domaćem tržištu - isporuku robe svojim kupcima “Od vrata do vrata” u roku od 48h.
Sava Latinović, predsednik Upravnog odbora, izjavio je:
- Danas svi osećamo veliko zadovoljstvo kada vidimo kako se posle puno godina velikog rada i ogromne energije uložene u razvoj SRMA grupe potvrđuje naša poslovna vizija. SRMA grupa je od svojih početaka, 1992. godine do danas, izrasla u veliki jedinstveni sistem koji, slobodan sam da kažem, predstavlja primer pravog pristupa tržištu, konstantog unapređenja poslovanja, stalnog razvoja odnosa sa partnerima.Rezultati koje ostvarujemo na tržištu potvrđuju našu lidersku ulogu, ali to ne znači da smo time zadovoljni i da se tu zaustavljamo. Ideje i planovi za dalji razvoj SRMA grupe ima još puno. Novi pristup prodaji i isporuka robe u roku od 48 časova, poseban odnos prema kupcima kroz loyalty program, samo su deo onoga na čemu radimo. Da dodam i to da pored posvećenja razvoju naše grupe i tržišnom usmerenju koje negujemo, ne zaboravljamo da kroz humanitarne akcije i aktivnosti, pomognemo onima kojima je to najpotrebnije i da ćemo nastaviti, kada god možemo, da to i dalje radimo.
Datum: 01.10.2015        Izvor: Blic