O nama   | Knjiga utisaka  | Česta pitanja  | Reklamni prostor  | Oglasi na e-mail  | Korisni linkovi  | Kontakt                                         Prijava  |Registracija

 
Najnovije
"Delta planet" čeka na puteve
"Delta holding" još nije zatražio građevinsku dozvolu za izgradnju šoping mola na Autokomandi. Za realizaciju ambicioznog projekta nopdhona je izgradnja saobraćajnica kojima se pristupa kompleksu. Novac od prodaje dva tržna centra kompanija "Delta holding" uložiće u zidanje "Delta planeta" na beogradskoj Autokomandi. Međutim, za izgradnju najvećeg tržnog centra u Srbiji, firma Miroslava Miškovića nije zvanično zatražila građevinsku dozvolu.
- Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove nema evidentirane podnete zahteve za izdavanje lokacijskih uslova, niti građevinske dozvole za izgradnju ovog objekta - kažu, za "Novosti", u Upravi grada Beograda. - Raspolažemo izvesnim informacijama o tome da je lokacija u pripremi, kao i da je u toku rešavanje imovinsko-pravnih problema. Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda naglašavaju da je za realizaciju ovog ambicioznog projekta neophodna izgradnja nedostajuće infrastrukture, što je uslov za podizanje ostalih sadržaja na ovoj lokaciji.
- Moraju se izgraditi javne saobraćajnice kojima se pristupa kompleksu, kao i druga prateća infrastrukta koja je u skladu s planom detaljne regulacije ovog područja - objašnjavaju u Direkciji.
PROJEKTUJU SAOBRAĆAJNICE
- Za jedan deo saobraćajnica Grad je završio izradu tehničke dokumentacije, dok je u toku priprema za izradu projekata iz druge faze. Formirane su sve građevinske parcele za saobraćajne površine i započeto je rešavanje imovinsko-pravnih odnosa, u cilju upisa javne svojine Grada na zemljištu namenjenom za izgradnju puteva.
Datum: 18.02.2016        Izvor: Novosti