O nama   | Knjiga utisaka  | Česta pitanja  | Reklamni prostor  | Oglasi na e-mail  | Korisni linkovi  | Kontakt                                         Prijava  |Registracija

 
Najnovije
Sele parking sa Slavije
NOVO ruho za Slaviju podrazumeva ne samo rekonstrukciju kolovoza i tramvajskih šina, već i selidbu parkirališta sa najpoznatijeg trga u Beogradu. Planirano je da tokom obnove ovaj prostor bude namenjen za odvijanje saobraćaja. U Gradskoj upravi kažu da će pravac od Makenzijeve prema Kralja Milana i Beogradskoj biti prohodan jer će na prostoru gde je sada smeštena služba "Parking servisa" biti izgrađena privremena saobraćajnica.
- Parking-prostor između Beogradske i Ulice prote Mateje se ukida i iskoristiće se za odvijanje pešačkog saobraćaja u vreme radova - objašnjava Luka Petrović, direktor Agencije za investicije. - Dok će parking između Prote Mateje i Alekse Nenadovića ostati u funkciji i tokom radova, a i kasnije. U JKP "Parking servis" su nam potvrdili da su obavešteni i spremni za selidbu. - Planirano je da se potpuno izmesti "Fast-park" i deo gde "pauk" donosi vozila, a trebalo bi da ostane u upotrebi parkiralište sa desne strane Ulice prote Mateje - rekli su u ovom preduzeću. - Sve što nadležni budu tražili od nas mi ćemo uraditi.
Oni dodaju da se po završetku rekonstrukcije Trga Slavija neće vraćati na prostor koji će se tokom radova koristiti kao privremena saobraćajnica. Naime, na mestu sadašnjeg montažnog parkirališta prostor će biti prenamenjen.
RADI NON-STOP CELE GODINE
Parkiralište Slavija 1 i 2 ima ukupno 216 parking-mesta za automobile. Radi non-stop cele godine. Za svaki započeti čas korisnik plaća 80 dinara. Mesečna pretplata radnim danom od 17.00 do 8.00, vikendom od petka u 17 do ponedeljka u 8 časova i u dane državnih praznika je 3.960 dinara. Parkiranje vozila osoba sa invaliditetom besplatno je prva tri časa, a nakon tog vremena plaćaju parkiranje po započetom času. Za vozila koja se pogrešno parkiraju, u slučaju uklanjanja, plaća se cena utvrđena za prenos nepropisno parkiranih vozila, prema važećem cenovniku.
Datum: 31.03.2016        Izvor: Novosti