O nama   | Knjiga utisaka  | Česta pitanja  | Reklamni prostor  | Oglasi na e-mail  | Korisni linkovi  | Kontakt                                         Prijava  |Registracija
Pomoć ...
Reklama
Top ponuđači
  • InterGlas
  • Gradnja Stil
  • Evercrete
  • Acme Light
  • Stans Painting
  • Nantes
  • Gradjevinar
Reklama
Kompanija: TIP TOP mobilni toaleti
Adresa: Ljubiše Miodragovića 75 z, 11160 Beograd - Mirijevo
E-mail: tiptop.nml@gmail.com
Web: http://www.tiptopnml.rs/
Telefon: 011 / 4058 312
Mobilni: 063 / 377 377
Mobilni 2: 064 / 110 94 74
Fax: 011 / 4058 312
Prodajna mesta:
/
Opis kompanije:
O nama

Osnovna delatnost firme TIP TOP je iznajmljivanje i održavanje mobilnih toaleta. U stanju smo da u najkraćem roku ispunimo sve vaše zahteve u pogledu iznajmljivanja i održavanja mobilnih toaleta.

Mobilni toaleti firme TIP TOP su idealno rešenje za gradilišta ili prilikom renoviranja kuća kao i za razne manifestacije kao što su koncerti, festivali, vašari...

Kabine se lako transportuju i postavljaju, ne zahtevaju pripremu terena kao ni priključenje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. I, što je jednako važno, predstavljaju idealno ekološko rešenje koje ne narušava životnu sredinu.

Podrazumeva se da se striktno poštujemo sve evropske standarde. Za naše mobilne toalete / sanitarne sisteme koristimo isključivo najkvalitetnije italijanske hemikalije, što pored pouzdanosti i higijene, obezbeđuje i prijatan miris unutar kabine.

Pored toga firma TIP TOP pruža i sve usluge vezane za vodovodne i kanalizacione sisteme, od jednostavnih kao što su odgušenja sudopera, lavaboa, WC šolja, i ostalih kućnih instalacija do specijalizovanih usluga kao što su crpljenje septičkih jama, separatora masti i ulja i snimanja kanalizacije.

Naše prednosti su fleksibilnost i pouzdanost, vršimo deodoraciju i uklanjanja grafita i svaki mesec računamo kao 30 dana.

Prednosti naših mobilnih toaleta:Fleksibilnost
Jednostavan transport i postavljanje, nema potrebe za pripremom terena ili priključenjem na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

Dezodoracija
Koristimo isključivo najkvalitetnije italijanske hemikalije, što pored pouzdanosti i higijene, obezbeđuje i prijatan miris unutar kabine.

Uklanjanje grafita
Koristimo najsavremenija sredstva za uklanjanje grafita kako bi kabine bile čiste i sa spoljašnje strane.

Svaki mesec se obračunava kao 30 dana
Još jedna pogodnost je što se svaki mesec obračunava kao 30 dana.

Svakog meseca nova akcija!
Usluge:
Montažni objekti, kontejneri, mobilni toaleti

Galerija:

Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb 


Ocenite oglašivača

Srednja ocena: 0 (1-5)
( glas-ova)

      Stranice:         Nisu pronađeni rezultati pretrage.
Specijalna ponuda
Reklama
Novosti na sajtu
Radovi na postavljanju tramvajskih šina preko mosta na Adi počeli su u martu ove godine i za sada dobro napreduju. Fokus je trenutno na izgradnji preostalih delova tramvajskog koridora i nedostajućih krakova u okviru petlje u Radničkoj ulici, kao i na izgradnji nove ispravljačke stanice na Novom Beogradu. Na čukaričkoj strani radiće se četiri velika potporna zida uz nasipe koji će spustiti prugu na zemlju, kao i rekonstrukcija postojeće tramvajske baštice sa novim automatizovanim skretnicama. Pobijeni su šipovi za betonske stope na nasipu bliže Senjaku, dok kod Hipodroma traju pripreme za rekonstrukciju mosta preko Topčiderske reke i nadvožnjaka preko železničke pruge. I na samom mostu preko Ade teku radovi nešto manjeg obima, gde se završava betoniranje postolja za buduće nosače kontaktne mreže.
FB news
Anketa
Da li gledate ponudu gradjevinskog materijala na našem sajtu i da li razmatrate njihovu kupovinu?
Da, gledam oglase i zainteresovan sam za kupovinu
Gledam jer me zanimaju, ali nisam u mogućnosti da ih kupim
Ne, gledam zbog oglasa za posao