O nama   | Knjiga utisaka  | Česta pitanja  | Reklamni prostor  | Oglasi na e-mail  | Korisni linkovi  | Kontakt                                         Prijava  |Registracija

 
Oglasi na e-mail
Zašto ne dobijam obaveštenja sa novim oglasima na e-mail, a prijavljen sam?
Moguće je da poruke stižu u vaš spam folder, pa je u tom slučaju potrebno da e-mail adresu sa koje vam šaljemo poruke, sačuvate u kontakte čije poruke primate u vaš inbox. Takođe, često se dešava da se, prilikom prijavljivanja primate obaveštenja sa novim oglasima na e-mail, zamene slova ili brojevi u nazivu e-maila. Ukoliko ste sigurni da su prethodna dva uslova ispunjena, proverite da li vaš mailbox (poštansko sanduce) nije pun, te da zato više nema prostora da prima nove mailove.
Kako da odjavim primanje oglasa na e-mail?
Način za odjavljivanje Oglasi na e-mail je da odete na stranicu Oglasi na e-mail i da izaberete opciju da ne primate više oglase na e-mail . Na ovaj način usluga Oglasi na e-mail će biti deaktivirana.
Registracija
Kako mogu da aktiviram svoj nalog?
Nakon registracije, na Vašu e-mail adresu treba da stigne obaveštenje o registraciji, u kojem se nalazi i aktivacioni link na koji treba da kliknete kako biste aktivirali vaš nalog na sajtu GradjevinaInfo.com. Tek nakon toga možete početi sa postavljanjem vaših oglasa na sajt.
Ako se jednom registrujem koliko dugo će moj nalog biti aktivan?
Vaš korisnički nalog ima neograničeno trajanje, bez obzira na to da li ga aktivno koristite ili ne.
Kako da znam da li mi je otvoren biznis nalog i kako da mu pristupim?
Ukoliko ste popunili formular za otvaranje biznis naloga, kada ga primimo, bićete kontaktirani od strane naših administratora kako bi proverili vaše podatke. Nakon toga vaš biznis nalog ce biti aktiviran i na e-mail adresu će vam stići poruka sa potrebnim podacima za pristup vašem nalogu.
Kako da izmenim svoje kontakt informacije?
Nakon što se ulogujete na vaš nalog, kliknite na stranicu Korisnički podaci gde ćete moći da izvršite promenu vaših podataka. Promenom kontakt podataka na ovoj stranici, menjate i kontakt podatke u već postavljenim oglasima.
Vratite se na vrh stranice  
Logovanje
Šta znaci opcija „Zapamti me“ prilikom logovanja na moj profil, kada svaki put dodem na sajt moram iznova da se ulogujem i popunjavam svoje podatke?
Opcija „Zapamti me“ radi na principu tzv. „kolacica“ (cookies) u vašem softveru za surfovanje Internetom (Internet Explorer, Mozilla, Opera...). Ukoliko prilikom prijave na vaš nalog obeležite ovu opciju, Internet preglednik (browser) će zapamtiti da ste prijavljeni sve dok se ne odjavite iz vašeg naloga. To znači da ukoliko zatvorite Internet preglednik, a ne odjavite se, sledeći put kada dodete na sajt GrađevinaInfo.com, ostaćete ulogovani. Međutim, da bi ova opcija funkcionisala, potrebno je da vaš firewall (antivirus program) ne blokira opciju memorisanja „kolacica“, kao i da je u vašem Internet pregledniku podešeno prihvatanje istih.
Vratite se na vrh stranice  
Postavljanje/Izmena oglasa
Koliko oglasa mogu postaviti?
Korisnici koji se besplatno oglašavaju mogu postaviti pet oglasa iz oblasti građevinskih materijala. Korisnici koji se oglašavaju kao Oglašivač-i mogu postaviti više oglasa u zavisnosti koji paket za oglašavanje izaberu. Za korisnike koji se oglašavaju kao Biznis, ovo ograničenje je definisano izabranim paketom oglašavanja, a imaju mogućnost postavljanja i oglasa iz oblasti Građevinskih Usluga.
U kojim slučajevima se oglas ne odobrava?
1. U slučaju unošenja očigledno netačnih podataka (predaja oglasa u pogrešnu kategoriju, opisi ili cena predmeta oglašavanja je neispravna...)
2. Ukoliko komentar sadrži linkove komercijalne usluge ili internet stranice, oglase drugog proizvoda ili navođenje vulgarnog sadržaja.
3. U slučaju dupliranja već postojećih oglasa na našem sajtu (identičan oglas objavljen više puta, oglašavanje istog proizvoda ili usluge samo pod izmenjenim uslovima...)
Vratite se na vrh stranice