O nama   | Knjiga utisaka  | Česta pitanja  | Reklamni prostor  | Oglasi na e-mail  | Korisni linkovi  | Kontakt                                         Prijava  |Registracija

 
Ko smo mi...

-->
Specijalna ponuda
O nama
Gradjevinainfo.com je jedinstveni domaći internet portal u oblasti građevinske industrije. Kreiran je od strane stručnjaka iz oblasti informatike i građevinarstva sa ciljem da na jednom mestu obuhvati sve segmente građevinske industrije i da svojim postojanjem umnogome olakša poslovanje svih preduzeća i pojedinaca čije poslovanje je vezano za građevinsku delatnost.

Sajt Gradjevinainfo.com omogućava oglašavanje novih ili polovnih građevinskih materijala, alata, opreme i mehanizacije, efikasno povezuje kupce i prodavce, pruža savete i usluge pojedincima i preduzećima u domenu projektovanja i izvođenja građevinskih radova i omogućava brže i kvalitetnije zaposlenje građevinskih radnika, majstora, inženjera i ostalog kadra .
Čemu težimo
Sajt Gradjevinainfo.com želi da doprinese razvoju građevinskog tržišta, smanjenju nezaposlenosti u ovoj oblasti, poboljšanju poslovanja građevinskih kompanija kroz efikasniji marketing i bržu, lakšu i jeftiniju nabavku materijala, alata, stručnog kadra i opreme , i na kraju boljoj zaštiti kupaca.

Kupcima ovaj sajt želi da olakša donošenje prave odluke o kupovini, kroz kreiranje mogućnosti lakog upoređivanja širokog spektra ponude , kao i kroz pružanje zaokružene celine praktičnih i neophodnih informacija.

Građevinskim kompanijama sajt Gradjevinainfo.com teži da pomogne u pospešivanju poslovanja korišćenjem Interneta i da omogući im brže i lakše povezivanje sa kupcima.
Kontakt
Tel: 011/375 21 67
Fax: 011/375 21 67
E-mail: office@gradjevinainfo.com
Radno vreme
Ponedeljak – petak, od 9 do 17 časova.