O nama   | Knjiga utisaka  | Česta pitanja  | Reklamni prostor  | Oglasi na e-mail  | Korisni linkovi  | Kontakt                                         Prijava  |Registracija
A B V G D Dj E Ž Z I J K L Lj M N Nj O P R S T Ć U F H C Č Š
Saniratije

Sanitarije pokrivaju područja koje služe zdravlju i higijeni čoveka . Uz to postoje i tehničke instalacije za vodosnabdevanje i odvodnjavanje . Izraz sanitarije dolaze uglavnom iz područja kupatila i VC - a ( VC ) .

Sanitarije pokrivaju područja koje služe zdravlju i higijeni čoveka . Uz to postoje i tehničke instalacije za vodosnabdevanje i odvodnjavanje . Izraz sanitarije dolaze uglavnom iz područja kupatila i VC - a ( VC ) . Kako biste mogli uživati u svom kupatilu , kod sanitarnih instalacija se ne sme štedeti . Budući da su one odgovorne za vodosnabdevanje i odvodnjavanje , sanitarije bi trebale biti izvedene od stručnjaka .

Red sanitarnih keramika možete naći u našoj današnjoj kupatilu kao što je umivaonik , bide , VC , pisoar ili čak Slivni umivaonik . To se ubraja u najveće i najvidljivije delove sanitarnog područja . To ne uključuje kadu ili tuš . Oni se većinom proizvode od emajliranog čeličnog lima ili akrila . Međutim , čak se i vodovi za snabdevanje ugrađuju od strane stručnjaka . Ne mogu se samo u privatnom području pronaći sanitarne tehnike . Sve snabdevanja sa vodom za radne prostore isto kao i za bazene , saune , velike kuhinje ili klanice se proizvode od strane sanitarnog stručnjaka .

Od kad je kupatilo u drugoj polovini 20. veka došla u modu , sve više su bile potrebne sanitarne naprave . Ako je pre kupanje bilo u kadi , bačvi ili kadici u kuhinji tada je trebalo napraviti sobu sa priključkom na kućnu instalaciju . Zbog toga je i porasla potreba za sanitarnom tehnikom . Sanitarni tehničar obuhvata privatna i javna područja higijene i ljudskog zdravlja . Mnoge kompanije ne nude samo sanitarne usluge .

Često to uključuje i tehničke naprave za grejanje i klimatsku zaštitu . Na tržištu postoji veliki izbor sanitarnih naprava tako da stoji na raspolaganju prava keramika i vodovi za svaku želju kupca . Kod planiranja kupatila , sanitarni stručnjak može puno pomoći . On zna koliko se vodova za snabdevanje i odvodnjavanje vode treba ugraditi u pod bez da dođe do ustajale vode .

Učeni sanitarni stručnjak je u mogućnosti da sastavi , pričekati i popravi sanitarnu napravu prema tačnom planu . Iskusni sanitarni tehničari koji u službi putuju , su se dalje školovali u svojem zanimanju te imaju visok nivo znanja u oblasti održavanja i popravke vodovoda . Nije zadatak samo stavljanje postavljanje vodova za vodu i sanitarnih keramika . Sanitarni tehničar mora znati i različite lotarske tehnike , poput hard i mekog lotanja , presovanje različitih vodova i zavarivanje . Dakle , u svakom slučaju se treba posavetovati sa stručnjakom pre nego se žele ugraditi sanitarne keramike ili vodovi .